inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

Deze koppelwoningen bestaande uit 2 o 3 dormitorios y 2 badkamers zijn gelegen op slechts 5 minuten rijden van de prachtige zandstranden van Benidorm, vlakbij de themaparken «Terra Mitica» y «Aqua Natura», en 3 minuten rijden van de golfbanen en op wandelafstand van het grote winkelcentrum van Finestrat. Indien u over geen wagen beschikt vindt u in de onmiddellijke omgeving het busstation terug.

Prijzen starten vanaf €159.900 voor 2 slaapkamers en € 189.900 voor 3 slaapkamers afhankelijk van de oppervlakte van het grondstuk. Bepaalde woningen beschikken namelijk over een tuin met een oppervlakte van 159m2. Alle woningen hebben een eigen dakterras van 28m² tot 38m² waar u een privé jacuzzi kan plaatsen of er een ontspannende chill-out ruimte kan creëren.

De woningen bestaan ​​uit 2 plantas. Op de begane grond bevindt zich een gastentoilet, de keuken, de woon-en eetkamer die meteen toegang biedt tot de patio en privé tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaap- en badkamers die toegang bieden tot het terras.

Incluido en el precio: pre-installatie van de airconditioning en een privé off-road parking voor één auto.


2

2

ID de propiedad

MSV10086

Tipo de propiedad

villa

construido en

2018

Estado

en venta

Precio

169.900€

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Compartir

Comparte esta propiedad con tus amigos!