inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

VERLAAGD IN PRIJS 1.150.000€ NU 945.000€!!!

Schitterende luxevilla met zeezicht in Altea

Prachtige en bijna nieuwe villa in Altea. De villa staat op een perceel van 1332m2 en werd gebouwd met oog voor detail, gaande van de isolatie tot de keukeninrichting, alles getuigt van hoge kwaliteit.

De villa heeft twee toegangen, beide met een automatische poort en videophone. De oprit en de achterkant van het perceel zijn geplaveid, de tuin heeft mooie natuurstenen muren en een tuin met weinig onderhoud.

Aan de voorkant van de villa vindt u het grote zonneterras van wel 180m2 met een zwembad van 5 x 10m met mooi zeezicht.

Op de benedenverdieping is er een ruime hal met een groot raam en een trap met een erg mooie trapleuning van hout en metaal. De moderne keuken heeft een eiland en komt volledig uitgerust met kwaliteitstoestellen. Er is tevens een eethoek met directe toegang tot het overdekte terras.

Aan de andere kant van de hal is er een grote woonkamer met een gashaardvuur. Hier vindt u ook een kamer die momenteel dienst doet als wasruimte, maar die gemakkelijk kan worden ingericht als een tweede slaapkamer met badkamer voor deze verdieping.

Boven zijn er drie ruime dubbele slaapkamers, allemaal met ingemaakte kasten. De hoofdslaapkamer heeft zijn eigen volledig badkamer met douche en jacuzzibad, alsook een terras met schitterend zeezicht. De tweede slaapkamer heeft ook een privéterras en deelt de badkamer met de derde slaapkamer.

In de kelderverdieping bevindt zicht een grote garage van 60m2, de technische ruimte van het zwembad en nog een andere ruimte waar de machines voor het warm water van de zonnepanelen staan, de airconditioning,… De rest van de kelder is een ruimte van 200m2 onafgewerkte ruimte die kan worden ingericht als een speelkamer, een cinema, een gastenappartement, etc.

De villa geniet van een groot aantal extra’s zoals: elektrische rolluiken, centrale airconditioning, vloerverwarming, rookdetectoren, gecentraliseerd luidsprekersysteem, zonnepanelen voor warm water, … Bovendien werden de voorbereidende werken voor het installeren van een lift reeds gedaan.

De hele villa werd gebouwd met materialen van topkwaliteit. Alle ruimtes zijn licht en aangenaam door de grote raampartijen die zicht geven op het terras, het zwembad en de zee.

Kortom, een grote villa waar je ten volle kan genieten van de omgeving. Goede prijs-kwaliteit!


400 m2

1332 m2

5

3

Vastgoed ID

MSV2024

Vastgoed Type

villa

Status

for sale

Prijs

945.000€

Includes

NSwimming Pool


error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!