inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

Prachtige villa in een rustige villawijk van Polop.

Deze prachtige villa is gelegen in een rustige wijk te Polop, op slechts 5 minuten van winkels, bars en restaurants en op 15 minuten rijden van het strand.

De villa dateert uit 2010 en bevindt zich in bijna perfecte staat.
De bebouwde oppervlakte van de woning bedraagt 192m2 op een perceel van 405m2.

Op de begane grond, oftwel de hoofdwoning heeft men een ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen, twee slaapkamers en twee badkamers (waarvan één en-suite) en een onafhankelijke keuken, uitgerust met moderne apparatuur. Vanuit de keuken heeft men vrij uitzicht op het zwembad en een mooie groene zone. Deze gehele verdieping is voorzien van rolluiken voor de ramen.

De woonkamer en slaapkamers op deze verdieping zijn voorzien van centrale airconditioning (warm en koud). Via de glazen schuifdeuren van de woonkamer betreedt men het ruime terras en het grondstuk met ruime zwembad.

Via een externe trap naast de woning via een aparte ingang, bereikt men de onderste verdieping met een woonkamer, drie slaapkamers, twee badkamers en een kleine berging. Alle kamers op deze verdieping hebben hun eigen airconditioning. Een ideaal gastenverblijf voor de kinderen of familie vrienden.

De tuin rondom de woning is gemakkelijk te onderhouden en heeft ook een automatisch irrigatiesysteem. De villa is tevens uitgerust met LED-verlichting rondom, een automatische poort, parkeerplaatsen voor meerdere auto´s.

Deze woning is ideaal als een groot familiewoning of als een investering vanwege het grote verhuurpotentieel.


192 m2

405 m2

5

4

Vastgoed ID

MSV2032

Vastgoed Type

villa

Gebouwd in

2010

Status

for sale

Prijs

379.000€

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!