inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

MODERNE VILLA MET PRIVÉ ZWEMBAD EN UITZICHT OP DE ZEE IN ALTEA LA VELLA.

Deze moderne villa met hoogwaardige afwerking in Altea la Vella heeft een privé-zwembad en is gelegen in een rustige urbanisatie vlakbij Altea la Vella.

Deze villa is gebouwd in 2004 op een perceel van 1080m2 en het heeft een woon- en eetkamer met dubbele hoogte met een trap die naar een open kantoor op de eerste verdieping leidt.

Op de beneden verdieping vindt u tevens een volledig ingerichte aparte keuken, wasruimte en een grote slaapkamer met badkamer en-suite. Alle deuren op de begane grond zijn breed genoeg voor rolstoelgebruikers.

Op de eerste verdieping is er een hal met zicht op de hoge woonkamer en twee slaapkamers met badkamer en-suite. Vanaf deze verdieping is er toegang tot het dakterras, die gemakkelijk kan worden verbouwd tot een solarium met een prachtig uitzicht op zee en de bergen.

Vanuit de wasruimte is er een trap die naar de kelder leidt. Op deze verdieping zijn er twee extra kamers die kunnen worden gebruikt als speelkamer of bioscoop, een garage voor twee auto’s en een extra opslagruimte.

Deze villa wordt gemeubileerd verkocht en is afgewerkt met hoogwaardige materialen: waterontharder en drinkwater filtersysteem, marmeren vloeren, horren in alle ramen, centrale verwarming, warm water met gesloten circuit, zout filtersysteem voor het zwembad, etc.

Het zwembad is gelegen op een hoek en heeft twee ingangen. De hoofdingang heeft een grote parkeerplaats voor meerdere auto’s die leidt naar het zwembadterras en de barbecue. Het pand heeft ook een volgroeide tuin met fruitbomen (appelboom, perenboom, vijgenboom, enz.), palmbomen en andere mediterrane bomen. De tweede ingang gaat direct naar de garages.

Mooie woning!


380 m2

1080 m2

3

4

Vastgoed ID

MSV2011

Vastgoed Type

villa

Gebouwd in

2004

Status

for sale

Prijs

680.000€

Includes

NSwimming Pool

NBarbeque


error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!