inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

PRACHTIGE LUXE VILLA VAN 300M2 MET FANTASTISCH UITZICHT OP DE BERGEN EN DE ZEE IN MORAIRA

Deze luxe villa van 300m2 is gebouwd in 2001, volledig uitgerust en is aangelegd op twee niveaus.

De woonkamer bestaat uit een grote inkomhal, woonkamer met open haard, mooie keuken met ontbijt bar dat leidt naar de eetkamer. Op het zuiden heeft men een fantastisch uitzicht over de vallei en de zee.

De hoofdslaapkamer heeft een kleedkamer en een ensuite douchekamer met dubbele wastafel, er is een tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en een grote badkamer.

Beneden is er een dubbele patio deur die leidt tot een mooie woon-/eetkamer met Amerikaanse keuken.

De derde slaapkamer heeft een badkamer en douche kamer en heeft patio deuren die leiden naar het zwembad en het terras. Er is een vierde slaapkamer met een tweepersoonsbed en grote opslagruimte geschikt voor conversie. Het grondstuk van 850 m2 is via een automatische poort te betreden langs een verharde oprit die leidt naar een garage met automatische deur en die leidt naar een dakterras.

De prachtige tuin is aangelegd met gras, mediterraanse planten en palmbomen. Er is een automatisch irrigatiesysteem en buitenverlichting.

Het zwembad heeft Romeinse trappen, een ondiepe toegang van natuursteen en een waterval met een buitendouche.

De villa is voorzien van een alarm, kip en draai vensters met zekerheidsglas, muggenramen en rolluiken. Er is airconditioning in de slaapkamer, beneden is er centrale vloerverwarming, satelliet televisie en bedrading voor B&O stereo apparatuur.


300 m2

800 m2

4

3

Vastgoed ID

MSV10129

Vastgoed Type

villa

Gebouwd in

2001

Status

for sale

Prijs

565.000€

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!