inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

MOOIE VILLA GELEGEN IN CALPE MET 8 SLAAPKAMERS OP SLECHTS 2KM VAN HET ARENAL STRAND.

Deze mooie villa is gelegen op slechts 2km van het Arenal strand in Calpe in een rustige residentiele urbanisatie en werd recent gebouwd op een grondstuk van 850m2. De prachtige villa is zeer ruim een heeft een oppervlakte van 318m2.

De villa beschikt over twee verdiepingen die toegankelijk zijn via binnen en buiten.

De benedenverdieping heeft 3 ruime dubbele slaapkamers waarvan twee met een ensuite badkamer die speciaal is ingericht voor minusvaliden. Een aparte badkamer en een apart toilet. Er is een ruime woonkamer/eetkamer en een prachtige volledig ingerichte keuken. U heeft op de benedenverdieping toegang tot het mooie zwembad en de ruime terrassen.

Op de bovenste verdieping vindt u nog 5 slaapkamers waarvan 1 met een ensuite badkamer. Er is nog een aparte volledig ingerichte badkamer en een bergruimte/wasruimte voor de wasmachine. Boven heeft u ook een mooi groot terras waar u kunt genieten van een glaasje wijn of een goed boek en het mooie uitzicht op de Mediteraanse zee.

Buiten bevindt zich een groot zwembad met verlichting, een barbecue gedeelte met eetgedeelte, een buitendouche en een apart toilet.

Deze villa is gebouwd met veel smaak en er is rekening gehouden voor minusvaliden. De villa is toegankelijk voor rolstoelgebruikers buiten en binnen.

Er is airconditioning en parking voor verschillende auto´s.


316 m2

850 m2

8

7

Vastgoed ID

MSV10114

Vastgoed Type

villa

Status

for sale

Prijs

943.950€

Includes

NSwimming Pool

NWiFi

NInternet


Agent

Jurgen D'hondt

Jurgen D'hondt

Real Estate Agent

  • info@lovesol.be
  • lovesol.be

More Properties

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!