inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

MOOI TRADITIONELE VILLA GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONWIJK IN JAVEA

Deze villa is gelegen in een rustige woonwijk van Javea.

Op de begane grond is er een lichte woonkamer en eetkamer. De open keuken is volledig voorzien van uitstekende kwalitei en heeft granieten aanrechtbladen.

Er is een hal die leidt tot de grote overdekte naya, die op zijn beurt toegang verleent tot het zwembad met terras. Er zijn twee ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en twee badkamers.

Er is een wenteltrap die leidt naar een grote cirkelvormige slaapkamer gelegen in de toren met ingebouwde kasten, badkamer met douche en die een toegang verleent tot een privé zonneterras.

De villa is voorzien van PVC ramen met dubbele beglazing, een deposit van 10.000 liter water, en heeft een privéruimte aan het zwembad, een aangelegde tuin en een parkeerplaats.

De mooie traditionele villa is gelegen in de kosmopolitische resort van Jávea en binnen handbereik van zowel Denia, Moraira, alsmede Calpe. Jávea biedt een gevarieerd aanbod van winkels, bars, restaurants, en heeft een jachthaven, rotsachtige baaien en een zandstrand. De boulevard restaurants zijn beroemd om hun verse vis en zeevruchten en hebben een breed scala aan internationale gerechten.

Een 40 minuten rijden en dan bent u aan een van de grootste themaparken in Europa ‘Terra Mítica” in Benidorm, samen met het waterpark ‘Aqualandia’, ‘Mundomar’ Dierenpark en de prachtige watervallen bij Algar.

Jávea biedt vele attracties en is centraal gelegen.


135 m2

1014 m2

3

3

Vastgoed ID

MSV10130

Vastgoed Type

villa

Status

for sale

Prijs

399.000€

Includes

NSwimming Pool


error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!