inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

MOOIE HALFVRIJSTAANDE VILLA MET PRACHTIG UITZICHT OP DE BERGEN TE ALCALALI

De halfvrijstaande villa bestaat uit een entree porch, woon-/eetkamer met open keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

Vanaf het terras u toegang heeft tot uw eigen privé tuin en kunt u genieten van een glas wijn in de zon onder de olijfbomen of sinaasappelbomen. Deze mooie villa is gebouwd in twee blokken van vier, elke blok heeft een eigen zwembad en gemeenschappelijke tuin.

Deze kleine ontwikkeling ligt in een rustige omgeving, en heeft zijn eigen private toegangsweg.

De locatie ligt op loopafstand van enkele van de beste restaurants van de regio, met traditionele en huisgemaakte specialiteiten.

Positie:

“Residencial Alcalalí” is een kleine ontwikkeling gebouwd op een zuidgericht perceel in de Jalon vallei en bestaat uit 8 semi-vrijstaande villa’s, dicht bij het dorp van Alcalalí dat vele faciliteiten biedt, en prachtige restaurants in een mooie, rustieke omgeving.

Ook wel genoemd de Valle del Pop, de Jalon vallei is waar een aantal landelijke dorpen zoals Alcalalí, Parcent, Lliber en Jalon zicht bevindt.

Slenteren door de smalle geplaveide straatjes van deze dorpen brengt u terug naar vervlogen tijden en een eenvoudiger, meer vreedzame manier van leven. Beschut door de Bernia bergketen en de Coll de Rates, de vallei is voorzien van wegeltjes door wijngaarden, olijfbomen, amandelbomen en sinaasappelbomen die de basis voor de economie van het gebied vormen.


66 m2

200 m2

2

1

Vastgoed ID

MSV10127

Vastgoed Type

villa

Gebouwd in

2006

Status

for sale

Prijs

139.000€

Includes

NSwimming Pool


Agent

Jurgen D'hondt

Jurgen D'hondt

Real Estate Agent

  • info@lovesol.be
  • lovesol.be

More Properties

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!