inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

Sleutelklaar

Deze aantrekkelijke moderne villa dicht bij het strand (400m) in Calalga 17b biedt een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Bouwen op een vlak perceel met grote terrassen, zwembad van 43m2 en een parkeerplaats.
De begane grond herbergt een ruime woon-eetkamer met een open moderne keuken. Verder is er: gastentoilet, wasruimte en een grote slaapkamer met inbouwkasten en ensuite badkamer.
Een trap leidt naar de bovenste verdieping. Op de bovenste verdieping vinden we: 3 slaapkamers, 2 badkamers, een inloopkast. Het belangrijkste is dat alle slaapkamers toegang hebben tot een eigen balkonterras.
Bovendien is het huis uitgerust met vloerverwarming met het eco-efficiënte aerothermische systeem en geleide airconditioning, warmtepomp en Technal-timmerwerk.
Perfect voor een gezin of als vakantieverblijf! Bovenal heeft dit huis een perfecte positie om te genieten van de nabijheid van stranden, cafés en restaurants en de haven. Als u een moderne villa dicht bij het strand in Calalga wilt, is deze de juiste keuze!


450 m2

630 m2

4

3

Vastgoed ID

MSV1008

Vastgoed Type

villa

Gebouwd in

2019

Status

for sale

Prijs

1.500.000€

Includes

NSwimming Pool


error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!