inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

Deze prachtige nieuwbouwvilla is gelegen op een vlak grondstuk op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Calpe en zijn prachtige zandstranden. Vanop het terras op de bovenverdieping kan u van een prachtig zeezicht genieten.

De villa bestaat uit 2 verdiepingen:

De begane grond beschikt over een moderne uitgeruste keuken en een ruime woon-en eetkamer die meteen toegang bieden tot de veranda (met zomerkeuken/barbecue), het zwembad en het buitenterras. Verder vindt u er 1 gastentoilet en 1 slaapkamer met badkamer en suite.

De bovenverdieping bestaat uit twee slaapkamers en 1 badkamer. Beide slaapkamers hebben toegang tot een terras waar u van een prachtig zeezicht kan genieten.

Extra inbegrepen: tuin met automatisch irrigatiesysteem, terras rond het zwembad met antislip keramische tegels, oprit in bedrukt beton die ruimte geeft aan minimum 2 wagens, vloerverwarming dmv het Aerotermia systeem, airconditioning met individuele thermostaat in elke kamer, zonne-wateraccumulator, “Porcelanico” vloeren en tegels van eerste kwaliteit, ingebouwde kleerkasten met glazen deuren van Lacobel, voetgangersdeur met intercom in de straat en een zuiveringssysteem van vuil water.

Maak nu uw afspraak om dit juweeltje te ontdekken !!


207 m2

800 m2

3

2

Vastgoed ID

MSV2039

Vastgoed Type

villa

Gebouwd in

2020

Status

for sale

Prijs

625.000€

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!