inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

Dit nieuwe resort die opgeleverd zal worden eind december 2020 bestaat uit 162 luxe terrasappartementen en 20 villa’s met privézwembad met spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

Alle woningen bieden de hoogste kwaliteit, zorg voor detail, grote terrassen met een uitgekiende oriëntatie waar je het hele jaar door kunt genieten van het mooiste uitzicht van de Costa Blanca en haar schitterende zonsondergangen.

De luxe terrasappartementen maken gebruik van de getrapte architectuur van de urbanisatie, waardoor alle woningen een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee bieden. Bovendien hebben ze door grote ramen, die het terras en de woning integreren, een uitgebalanceerd design waarin de verhouding tussen binnen- en buitenruimtes perfect is.

Kenmerken :

– Terrassen: 35-370 m2
– 2 – 3 slaapkamers (2 slaapkamers vanaf €210.000, 3 slaapkamers vanaf €290.900)
– 2 badkamers
– Parkeerruimte
– Berging
– Pre-installatie voor jacuzzi
– Ingerichte keuken
– Witgelakt binnenhoutwerk
– Superieure kwaliteit schilderwerk
– Aluminium kozijnen met thermische onderbreking
– Decoratieve rolgordijnen om direct zonlicht te filteren

(€210.000 -> 142,44m2 woonoppervlakte inclusief overdekte terrassen, 72,70m2 aan woonruimte, 168,27m2 totale oppervlakte) andere indelingen beschikbaar

Woon waar de zon meer dan 320 dagen per jaar schijnt! Waar de hemel blauw is, de zee helder als kristal en de schitterende stranden van zacht goudkleurig zand! Waar de gemiddelde jaartemperatuur 18,2 °C is en het mediterrane water ‘s zomers een temperatuur bereikt tot boven de 25 °C! Waar je de voordelen van zuivere lucht en één van de beste klimaten ter wereld kunt ervaren!

De Middellandse Zee kenmerkt zich als een ideaal gebied voor water- en sportactiviteiten, waar je volop geniet van de beste gastronomie en de rijke cultuur van dit gebied. De omgeving van het resort biedt een uitgebreide keuze aan restaurants, bars en eetcafés. Visrestaurants vind je in overvloed, maar ook de internationale keuken is ruim vertegenwoordigd, zowel in Benidorm Levante als Rincon de Loix. Ontdek alle voordelen die deze woonwijk je biedt!

Contact ons vrijblijvend voor de beschikbaarheid, plannen, een bezoek en/of bijkomende informatie.


168,27 m2

2

2

Vastgoed ID

MSV10140

Vastgoed Type

appartement

Gebouwd in

2019

Status

for sale

Prijs

210.000€

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!