inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

Gelijkvloerse villa in mediterrane stijl met privézwembad aan de kust van Benissa:

Zeer goed onderhouden villa in de wijk Buenavista, zeer praktisch om te wonen aangezien alles op hetzelfde niveau is.

Deze woning met 100% privacy is gelegen in een rustige straat (doodlopende straat) op een vlak stuk grond in een zeer groene omgeving en is gericht naar het zuiden.
Het ligt zeer dicht bij alle voorzieningen, op slechts 1200 meter van Cala del Advocat en Cala Baladrar, op 300 meter afstand van de tennis- en paddle-tennisclub in Benissa, op 2 km van de supermarkt en op 3 km van het mooie stadje Moraira.

De woning is verdeeld in een inkomhal, een woonkamer met open haard, een volledig uitgeruste keuken met eetbar, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een veranda op hetzelfde niveau als het terras bij het zwembad.

Buiten is er een 5×10 zwembad met douche, het heeft ook twee luifels in de naya om meer schaduw te bieden op het buitenterras. Er is een mogelijkheid om 2 wagens te parkeren op de oprit naast een garage en de wasruimte.

Rondom het huis ligt een prachtige tuin met verschillende fruitbomen en inheemse bomen en heeft een druppelirrigatiesysteem.

Het huis beschikt onder meer over vloerverwarming op gas (gashuis met 10 gasflessen ingebouwd in de buitenmuur); warm / koud airconditioning in de woon-eetkamer en in de 3 slaapkamers; aluminium buitenschrijnwerk met gepantserd glas, volledig omheind perceel, etc.

Zeker een bezoekje waard !


173 m2

740 m2

3

2

Vastgoed ID

MSV2040

Vastgoed Type

villa

Status

for sale

Prijs

405.000€

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!