inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

Een prachtige villa gelegen in de Sierra de Altea, met vrij uitzicht en op korte afstand vd kust

Deze villa is op het zuiden gelegen op een groot perceel in Sierra de Altea, in de buurt van de golfbaan Don Cayo en dichtbij Altea la vella.

De villa bestaat uit een hoofdwoning en twee onafhankelijke gastappartementen.

De indeling van de hoofdwoning is alsvolgt: via de hal betreed men de woonkamer, die is voorzien van een open haard op gas, vervolgens treft men aan de rechterzijde een ruime volledig ingerichte keuken met ruime ontbijttafel. Vanuit de keuken heeft men directe toegang tot een ruim overdekt en deels ingeglaasd terras. Verder vindt men op dit niveau 2 ruime slaapkamers met elk een eigen badkamer ensuite.

De hoofdwoning is uitgerust met airconditioning (warm en koud). Het eerste gastenappartement bestaat uit een woonkamer met volledig uitgeruste keuken, een slaapkamer en een badkamer.

Het tweede appartement heeft een woon-eetkamer, drie slaapkamers, een badkamer, een keuken en is compleet voorzien van vloerverwarming. Buiten heeft men een prachtige volgroeide tuin met mediterrane planten en palmbomen, een zeer ruim zwembad van 6x 12m2.

In de tuin men tevens diverse heerlijke zonnige terrassen waar het heerlijk is om te vertoeven gedurende de lange warme zomeravonden. Maar ook in de winter verblijft men daar heerlijk, op een zonnige dag uit de wind!

In de dubbele garage heeft men plek voor 2 auto´s. Maar is ook een carport voor 2 auto’s. Op de oprijlaan kan men tevens meerdere auto´s parkeren.

De villa wordt gemeubileerd verkocht en is klaar om te betrekken.


275 m2

1450 m2

6

4

Vastgoed ID

MSV2031

Vastgoed Type

villa

Status

for sale

Prijs

740.000€

Includes

NSwimming Pool


Agent

Jurgen D'hondt

Jurgen D'hondt

Real Estate Agent

  • info@lovesol.be
  • lovesol.be

More Properties

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!