inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

PRACHTIGE VILLA MET 3 SLAAPKAMERS MET UITZICHT OP ZEE IN BENITACHELL

GEZAKT IN PRIJS VAN 399.000€ NAAR 380.000€

Prachtige villa met drie slaapkamers verdeeld over twee niveaus met een prachtig uitzicht op zee

Aangeboden voor onmiddellijke verkoop is deze prachtige villa met drie slaapkamers, verdeeld over twee niveaus met een prachtig uitzicht op zee en slechts enkele minuten van alle voorzieningen.

ACCOMMODATIE: Entree veranda, eetkamer keuken, grote woonkamer, eetkamer, grote slaapkamer met kleedkamer en en-suite badkamer met douche, slaapkamer met inbouwkasten, familie badkamer en innerlijke gang. hieronder; onafhankelijke villa met een eenpersoonsbed met een eetkeuken, een lounge, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer met een douche.

BUITEN: zwembad 8 x 4 m, casita, berging, carport en voor-, zij- en achtertuinen.

ALLE DETAILS

Deze prachtige villa, vol met charme en karakter, is perfect onderhouden door de huidige eigenaar en is gelegen in de zeer rustige woonwijk in Valle de Portet, Benitachell. Het pand ligt goed op het zuiden gelegen perceel met de belangrijkste accommodatie van twee slaapkamers en twee badkamers op de bovenste verdieping en loopt naar het zwembad en het recreatiegebied en het zelfstandige appartement met één slaapkamer lager.

Het pand is omzoomd met aangelegde tuinen met weinig onderhoud en veel terrassen om te zitten in de schaduw van de zinderende zomerse hitte
Aan de kant van de weg schuift een elektronisch op afstand bedienbaar hek met intercomsysteem naar het hoofdgebouw open om toegang te bieden tot een grote overdekte autohaven met voldoende parkeergelegenheid voor vier voertuigen.

Een paar stappen naar beneden van de carport tot aan de voorste overdekte veranda en een reja die de voordeur beschermt. De voordeur komt uit in een bijzonder ruime eetkeuken die volledig is gemoderniseerd door de huidige eigenaar en nu beschikt over een koelkast met vriesvak, een geïntegreerde elektrische oven, een grote gaskookplaat met afzuigkap, een vaatwasser en veel basis- en wandkasten met granieten werkbladen.

Een boog van de woonkeuken leidt naar de lichte en ruime woonkamer met balkenplafond en uitgerust met een ultramoderne pelletbrander. Een verdere boog vanuit de woonkamer leidt naar de formele eetkamer met verschillende ramen die allemaal een prachtig uitzicht op zee bieden. Een boog vanuit de woonkamer leidt naar een binnengang waar rechts een volledig betegelde familiebadkamer is en een tweepersoonsslaapkamer met kamerhoge garderobekasten en een plafondventilator. Aan het einde van de binnenste hal is de hoofdslaapkamer met een ruime tweepersoonsslaapkamer met warme en koude lucht, airconditioning en een vierde slaapkamer omgebouwd tot een kleedkamer met veel ophangruimte en een heleboel planken voor damesschoenen. De hoofdslaapkamer heeft een gemoderniseerde volledig betegelde doucheruimte en dubbele deuren die uitkomen op een van de vele zonneterrassen.

Een deur van de formele eetkamer leidt rondom het pand en naar het privé 8×4 privézwembad met een ruim terras en een mooie casita die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een volledige zomerkeuken, perfect om buiten te dineren. Bij de casita is een reja die de voordeur beschermt die leidt naar het onafhankelijke appartement met een slaapkamer met een grote woonkeuken, woonkamer, volledig betegelde gezinsdoucheruimte en een tweepersoonsslaapkamer met een warme en koude airconditioning.

Buiten is er een 8 x 4 privé-zwembad en een mooie eethoek. Onder het zwembad is een grote handige winkelruimte die gemakkelijk een werkplaats of hobbyruimte kan zijn. De villa ligt goed op het perceel en is omgeven door volgroeide onderhoudsvriendelijke tuinen.

Dit is een meest karakteristieke en individuele eigenschap die duidelijk groot genoeg is om permanent te leven onder de mediterrane zon. Het zou ook een vakantiehuis van goede kwaliteit bieden of een uitstekend financieel rendement opleveren van vakantieverhuur op korte termijn na registratie bij de bevoegde autoriteiten. De kleedkamer kon snel en gemakkelijk worden omgebouwd naar een vierde slaapkamer als er meer slaapgelegenheid nodig was.

Om teleurstelling te voorkomen, wordt een vroege inspectie sterk aanbevolen.


173 m2

513 m2

3

3

Vastgoed ID

MSV012

Vastgoed Type

villa

Gebouwd in

2001

Status

sold

Prijs

380.000€

Includes

NSwimming Pool

NWiFi

NInternet

NBarbeque


Agent

Jurgen D'hondt

Jurgen D'hondt

Real Estate Agent

  • info@lovesol.be
  • lovesol.be

More Properties

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!