inmomarysolvillas
+34 637 233 868
Select Page

PROJECT

Deze moderne nieuwbouwvilla is gelegen in een heel rustige buurt, op slechts enkele minuten rijden van het bruisende centrum van Calpe. Op 200m van de woning kan u genieten van een rustig zandstrandje, vlakbij een gezellige haven waar u ’s middags en ’s avonds culinair verwend kan worden in een van de meest favoriete restaurants van Calpe. U kan er ook een bootje huren of gaan jetskiën… .

Het pand op deze toplocatie biedt een spectaculair zeezicht alsook op de “Peñon de Ifach”.

De villa telt 3 verdiepingen:

– Op de benedenverdieping bevindt zich een voorinstallatie om een lift te installeren, deze kan op aanvraag geplaatst worden.
Er is tevens een mogelijkheid tot uitbreiding voor het bijbouwen van een garage voor 2 auto’s, een berging, appartement met slaap- en badkamer, een keuken en woonkamer.

– Op de begane grond komt u via de ingang in de hal, waar het nachtgedeelte zich aan de rechterkant bevindt. Deze is verdeeld over 2 slaapkamers: de grootste slaapkamer heeft een eigen ruime badkamer, de andere heeft een aparte badkamer.

Aan de linkerkant bevindt zich de dagelijkse leefruimte, bestaande uit een open keuken en een ruime woon-en eetkamer die meteen toegang geeft tot het terras buiten, waar u verder het zwembad met relaxruimte, een prachtige aangelegde tuin en een barbecue terug kan vinden.

Op de tweede verdieping bevindt zich de master bedroom met individuele badkamer, dressing en eigen terras die een spectaculair zeezicht biedt.

Het pand is volledig omheind. Aan de achterkant van de villa is er onder de pergola nog plaats om 2 wagens te parkeren.

Dankzij het microklimaat kan u hier het hele jaar door volop genieten en tot rust komen.

Plannen vrijblijvend op aanvraag.


209 m2

885 m2

3

3

Vastgoed ID

MSV10100

Vastgoed Type

villa

Status

for sale

Prijs

695.000€

error: Content is protected !!

Inmo Marysolvillas Delen

Deel dit vastgoed onder je vrienden!